– Jornada de vaga. 21 de febrer

Benvolgudes famílies,

Us informem que dijous 21 de febrer, seguint la convocatòria de vaga anunciada per la Intersindical-CSC i altres entitats, el claustre de mestres i professorat ha decidit:

  • etapa de Llar d’infants i Infantil (nadons a P5): NO secundar la vaga i per tant, hi haurà jornada d’escola en plena normalitat, així com també el servei de menjador i de permanències.
  • etapa de primària i secundària: Secundar de forma majoritària la convocatòria de vaga. Per tant, la jornada escolar no es podrà desenvolupar normalment. El professorat que no farà vaga prepararà activitats per l’alumnat que decidiu que vingui a l’escola. El servei de menjador no es veurà afectat per la vaga i funcionarà en plena normalitat, així com el servei de permanències.

Per tant i seguint ORDRE TSF//2019, de 21 de febrer s’estableixen i es garanteixen els serveis mínims següents: 1 mestre a l’etapa de primària. Per l’etapa de secundària, no hi ha serveis mínims establerts però sí que hi haurà professorat que no secunda la vaga. L’horari de funcionament de l’escola serà de 9 a 13h i de 15 a 17h.

Tot saludant-vos cordialment,

L’equip directiu

Comments are closed.