L’olivera de l’escola…. la treballem i la gaudim !

Avui  pel matí  els alumnes  d’Infantil de  segon cicle s’han  trobat al pati però  no era per jugar, com  fan cada matí, no!!! Avui  hem fet  una activitat…

Els  nens i  nenes de  la classe de  P5, els Capgrossos,  estan treballant l’olivera  i al pati en tenim una!!!

Calia  collir les  olives per poder-les  tractar i menjar posteriorment.  Han  vingut  els avis  del Pau i  el Jan Teófilo. Ells  tenen oliveres a Lleida  i han vingut amb alguns estris  per collir-les. També hem fet servir  pals d’escombra.

Com  els infants  no arriben a  l’arbre, les mestres  i els avis les feien  caure i ells/es les recollien  de terra. Hem omplert dos cabassos, però  no hem pogut collir-les totes perquè les que  estaven molt amunt no s’hi arribava.

El  proper  curs, si  tornem a collir-les, portaran  una màquina que arribarà fins  les més altes. En  tornar  del pati, els  nens i nenes de  Capgrossos, han estat  triant les olives que havíem  recollit, hem separat les que estaven  malament de les que estaven bé i a partir  d’aquí començaran a fer el tractament de les  olives, posaran les olives amb aigua que hauran  d’anar canviant cada dia fins que al final posaran  sal i les herbes que es vulgui per adobar-les i ja  les tindrem quasi a punt per menjar.

Esperem  que quedin  ben bones i  les pogueu tastar  les famílies!!!

Comments are closed.