-Portes obertes virtuals

Pocs dies abans que iniciéssim el confinament,  vam fer la Jornada de Portes Obertes. Dissabte 7 de març, vam obrir les portes de l’escola i ens vam mostrar tal com som i volem ser.

Som una escola petita, modesta, familiar, propera, activa i amb il·lusió: il·lusió per acompanyar-vos en aquest repte apassionant que és educar als vostres fills i filles. Ens agrada molt la nostra feina.

Aquell dissabte us volíem ensenyar l’escola amb il·lusió. Estava tot el claustre de mestres i professorat ensenyant-vos la feina que fem i com la fem; i sobre tot, us van guiar per la Masia, els protagonistes i la nostra raó de ser, els i les alumnes que us van explicar la SEVA escola.

Us hem preparat un parell de vídeos que  mostren els dos edificis i les nostres aules per si les voleu veure; els hem preparat també amb il·lusió , però heu de saber que hi falten els protagonistes: els nens i nenes, els nois i noies que són la raó de ser de l’ACIS.

Esperem que us agradi.

Si voleu veure el vídeo de la Llar  (etapa d’infantil), cliqueu aquí

Si voleu veure el vídeo de la Masia ( primària i secundària) , cliqueu aquí

Gràcies.

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres podeu trucar al 601 63 80 78 o enviar-nos un mail a acisarturmartorell@xtec. cat o acisllar@gmail.com

Comments are closed.