ACIS amb RADARS Can Baró

Aquest Sant Jordi, l’escola ACIS Artur Martorell ha participat en una activat proposada des de Serveis Socials de Baix Guinardó- Can Baró i RADARS.

La diada de Sant Jordi és un dia on s’uneixen dues coses que a l’ACIS ens agraden molt: l’amor i la cultura; dues coses vitals per fer-nos éssers humans…també és un dia on tothom ha de somriure quan rep una rosa, un llibre o un detall, i això és el que hem volgut fer amb les àvies i els avis del barri. Fer-los feliços, fer-los somriure, fer-los presents.

Els nens i nenes de P3, P4 i P5 han pintat una rosa ben bonica per les àvies i els avis; els nens i nenes de 5è i 6è de primària han escrit, a la part posterior, unes paraules per cada un dels avis i àvies…i els nois i noies de 4t d’ESO han visitat a les àvies i avis i els han portat la rosa, un punt de llibre i el detall que hem fet a l’escola; han acompanyat a les persones que fan de voluntàries i han vist la gran feina que fan.

Sis cursos han treballat en aquest projecte petit però pensem que molt, molt bonic i que tenim ganes de repetir. Un projecte a la mida de l’ACIS: petit, senzill però carregat de valors.

Si voleu veure les fotos cliqueu aquí

Comments are closed.