Visca el Carnestoltes!

 

 

 

 

 

Dijous 7 de febrer, tota la gent de l’ACIS vam celebrar el Carnestoltes. Nosaltres som així, quan toca treballar, treballem…i quan toca divertir-nos, ens ho passem d’allò més bé.

Aquest any hem introduït una novetat:  vam obrir el nostre Carnestoltes a la gent del barri. Micròfons, notes musicals, l’Elvis Presley, pianos, guitarres, Michael Jacksons, el del gangnam style, i-pods, monsters highs, un grup d’emoticons perseguint mòbils, mims, nans de jardí i molts d’altres personatges més vàrem desfilar pel carrer França, Verge de Monserrat, Plaça Sanllehy…fins a la Llar on  ens esperaven els nens i nenes de la llar per veure’ns i els d’infantil, que ens acompanyaren fins a la Masia.Ah ! i molts pares i mares que ens vau acompanyar!

Per cert, com ens estrenàvem fent una rua pel barri i no dominàvem el temps de pas pels carrers, demanem disculpes si algú no ens va poder veure. L’any que ve, encara ho farem millor!

Després vam seguir la festa dins de l’escola, amb la tradicional desfilada pel pati i el concurs de disfresses…Una tarda molt i molt divertida! Visca el Carnestoltes!

I ara és el moment de veure totes les fotos que vam fer…

 

 

 

 

Comments are closed.