top of page

PREINSCRIPCIÓ 24-25    OBRIM L’ESCOLA

foto 1.jpg

Som conscients que la tria d’escola per als vostres fills filles és un tema important i complex i us volem ajudar en aquesta tria de d’escola adient per una educació integral dels vostres infants.

L’ACIS vol ser i és un escola:

Acollidora, petita i de barri. Treballem per a què el nostre alumnat de les tres etapes educatives se senti bé dins de l’escola i aquest sigui un espai de comoditat on treballi totes les seves capacitats i potencialitats.

D’educació integral. Vetllem per a què tot l’alumnat assoleixi les competències que ens marca el currículum però també vetllem pel seu benestar emocional i estarà sempre acompanyat per les tutories de grup i el claustre de mestres i professorat en aquest aspecte.

Inclusiva. A l’ACIS Artur Martorell hi té cabuda tothom, per això vetllem per atendre tota la diversitat d’alumnat a partir d’una metodologia diversa que ens permet que assoleixin els objectius curriculars.

foto 2.jpg

Si esteu interessades en conèixer el nostre projecte educatiu, fem entrevistes individualitzades. Poseu-vos en contacte amb acisllar@gmail.com ( I3 i tota l’etapa d’infantil) o acisarturmartorell@xtec.cat (primària i secundària) i fareu una trobada amb un dels membres de l’equip directiu i podreu fer una visita a l’escola quan estigui l’alumnat a les aules per així veure el clima d’escola i com treballem i tractem el nostre alumnat.

També ens podeu trucar al 932 84 46 35 (I3 i etapa de llar i infantil) i 932 84 24 18 (primària i secundària) i ens posarem en contacte amb vosaltres.

foto 3.jpg

Tanmateix, farem reunions informatives de caire més pedagògic per a les famílies de l’escola que comencen etapa educativa però també obertes a persones interessades a conèixer-nos.

  • Per a I3: dijous, 22 de febrer, a les 17.30 (Llar)

  • Per a 1r de primària: dijous, 15 de febrer, a les 17.30 (Masia)

  • Per a 1r d’ESO dimecres, 14 de febrer, a les 17.30 (Masia)

foto 4.jpg
bottom of page